Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 30-09-2015 20:24:32
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

[quote=akkerdistel schreef op woensdag 30 sep 2015, 20:19]wat linkedin doet is tijdens het aanmelden vragen aan je of ze jouw adressenboek mogen doorbladeren opzoek naar andere die ook linkedin gebruiken, vrijwel alle sociale media doen dit.

het is zo opgezet, wanneer je maar half/niet leest dat je al gauw op 'next' klikt, wanneer je even de moeite neemt om het wel te lezen, kun je ook op 'skippen' klikken. uiteindelijk ben je toch echt zelf diegene die hiervoor toestemming geeft en daarmee dus gegevens van derde cadeau doet aan dit soort bedrijven, nogal heel asociaal om dit te doen. en linkedin gaat deze mensen spam sturen, meerdere keren zelfs.

dat van die sites snap ik dan niet.dit is inderdaad precies wat li doet en net als jij snap ik dat van die sites niet. wellicht kan ts het nog toelichten, maar mijn vermoeden is ook dat er blind geklikt is en daarna de paniek uitbreekt. ik gebruik ook li, maar ik geef ze echt geen toegang tot mijn adressenboek om uitnodigingen te verzenden.