Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 01-10-2015 14:17:03
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

[quote=zoekster schreef op donderdag 1 okt 2015, 13:59]ik heb het idee dat uw generatie ook 'privacy'doof is geworden.

dat is ook een goede manier om het te zeggen ja. aan de andere kant, ik heb nog steeds geen gevallen gezien waar de privacy inbreuk van facebook ofzo voor nare gevolgen voor de gebruiker heeft gezorgd.

het enige wat als mogelijkheid in mijn hoofd blijft spoken is gevallen vergelijkbaar met het feit dat in 1940 de synagoge's in nederland een voor de nazi's zeer handige lijst hadden van alle joden in de buurt. en dat in deze tijd bevoorbeeld is facebook hackt en aanslagen gaat plegen tegen mensen die de islam belachelijk maken. of via een een reclame bedrijf dekmantel gewoon legaal een lijst van facebook koopt met iedereen zijn geloofsovertuiging er in.

echter werkt dit nu al wel andersom, de politie en aivd verijdelen via het onderscheppen van facebook en mail verkeer aanslagen in nederland en daarbuiten, en komen ook eerder mogelijke syriegangers op het spoor.