Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-10-2015 14:50:35
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

[quote=crewmember schreef op donderdag 1 okt 2015, 14:17][quote=zoekster schreef op donderdag 1 okt 2015, 13:59]ik heb het idee dat uw generatie ook 'privacy'doof is geworden.

dat is ook een goede manier om het te zeggen ja. aan de andere kant, ik heb nog steeds geen gevallen gezien waar de privacy inbreuk van facebook ofzo voor nare gevolgen voor de gebruiker heeft gezorgd.

.
ik wel, al is het maar dat verkopers met reclame voor bijvoorbeeld de proefpakketten gretig gebruik maken van linken naar facebookaccounts. zie later maar te bewijzen dat je nooit hebt gezien dat aan dat gratis pakketje een abonnement bleek te zitten omdat de link direct naar bestellen en betalen ging. daar zijn legio voorbeelden van.

facebook maakt een profiel op en daar horen kopers, maar soms helaas ook slachtoffers bij. facebook doet niets om hun adverteerders te checken. al die arme dikkertjes die verleid worden met slankie-producten en zo overal instinken.

en de narigheid die gebruikers over zich afroepen (denk aan het feestje in haren) is ook een onbedoeld effect van de verspreidingskracht van facebook.

nu met w10 waarbij van alles van je wordt gevolgd wordt dit nog erger. ik weet nu al dat het gros de instellingen waarbij je jezelf kunt beschermen tegen al te veel inkijk dit niet heeft gedaan.
het je dat filmpje gezien dat imtvz had neergezet bij een topic?

klik http://www.kla.tv/index.php?a=showportal&keyword=niederlaendisch&id=6664">hier

daar word ik echt niet vrolijk van.

mijn motto is, better safe than sorry.

mag je mij een ouderwetse muts noemen.