Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 01-10-2015 17:04:42
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

[quote=zoekster schreef op donderdag 1 okt 2015, 14:50]

facebook maakt een profiel op en daar horen kopers, maar soms helaas ook slachtoffers bij. facebook doet niets om hun adverteerders te checken. al die arme dikkertjes die verleid worden met slankie-producten en zo overal instinken.

dit is toch niet anders dan tell sell reclame's? en de spam dove generatie ziet dit soort berichten volgens mij niet eens meer.


[quote=zoekster schreef op donderdag 1 okt 2015, 14:50]
het je dat filmpje gezien dat imtvz had neergezet bij een topic?

klik http://www.kla.tv/index.php?a=showportal&keyword=niederlaendisch&id=6664">hier

daar word ik echt niet vrolijk van.

mja, tja. de kwaliteit van de site en de opname doet het lijken op een sensationalistische aluminium hoedjes site. het doet me erg denken aan die sites tegen vaccinaties, die een 3 delige film serie met allerhande "experts" maken over het ene onderzoeje waaruit blijkt dat er mogelijk een link is tussen autisme en vaccinaties. en de 10.000 onderzoeken die dat tegenspreken totaal negeren. ze slaan ook volledig de plank mis betreffende de problemen met windows 10.


allereest kloppen vrijwel al hun punten niet:

fbi:
ze schermen met het feit dat windows je data openbaar maakt aan overheids instanties wanneer zij hier met een gerechtelijk bevel om vragen.

ze melden er alleen niet bij dat dit ook al in de voorwaarden van de vorige 2 windows versies zat en dit verplicht is voor software bedrijven die verkopen in de eu. niks nieuws dus.

datamining:
betreffende je zoekgeschiedenis en aankopen van muziek enzo die geregistreerd worden:
als je chrome gebruikt, registreerd google je zoekgeschiedenis, als je firefox gebruikt registreerd mozilla het, en als je edge/internet explorer gebruikt registreerd microsoft het. wederom niks nieuws.

en als je musiek koopt via de muziek service van microsoft, dan weet inderdaad microsoft welke muziek je hebt gekocht ja. dat lijkt me logisch. dit sensationalistische programma doet het lijken alsof windows ook bijhoudt wat ik in een niet microsoft programma als itunes koop. hier is echter geen bewijs van.

datamining:
microsoft kan je webcam en microfoon aanzetten:
nee, er staat: windows en microsoft apps kunnen toegang krijgen tot je webcam en je microfoon. het lijkt me ook aardig lastig om bijvoorbeeld skype (van van microsoft is) te gebruiken zonder microfoon of webcam. wederom niks nieuws, en niet echt boeiend.

waarom is er dan wel enige heisa over windows 10:
wat wel nieuw is, is dat windows in zijn eigen appstore nu apps heeft met reclame. je kan bijvoorbeeld tegenwoordig solitair kopen, of hem gratis spelen met reclame. deze reclame is gekoppeld aan de locatie van je computer en je zoekgeschiedenis in internet explorer. (net als google doet met zijn reclame, en facebook met zijn data).
er zijn zelfs berichten dat microsoft in de toekomst, plannen heeft om een gratis versie van windows uit te brengen, die je mag gebruiken door naar reclame's te kijken. (net zoals tv al jaren werkt). hier rept die site echter helemaal niet over.