Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 01-10-2015 17:37:07
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

[quote=zoekster schreef op donderdag 1 okt 2015, 17:13]


ijverige forumleden gaan dan naar de site van die proefproducten en zien dan dat het er gewoon staat dat abo, maar zo komt de overeenkomst niet tot stand, je krijgt wat aangeboden en wordt meteen doorgelinkt naar een betaling, zonder dat je de tussenliggende informatie krijgt.



telefoonische verkoop dan, waar je ook vastzit aan een jaar abbo als je op het verkeerde moment ja zegt. ik weet dat pretium telecom express bejaarde tehuizen afbellen met dit soort praktijken. die zeggen lekker makkelijk ja.
of van die sigeuner vrouwtjes die vaak bij toeristische attracties staan en je "gratis" bloemetjes aanbieden maar bij aanname meteen wat in een andere taal brabbelen ongevraagd je hand lezen en daar geld voor vragen. (en zo niet dan komt haar man op de hoek wel even het geld innen)


je wordt overal gericht opgelicht, op internet is dit niet anders.