Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 01-10-2015 20:36:09
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

Opmerking; de spyware die in w10 zit begint microsoft nu ook -via updates- te implementeren in windows 7. het beste is om deze updates dus te verwijderen/niet te installeren.

diegene die nu het hardst roepen "ja maar ik heb helemaal niets te verbergen" (dat begint toch enigszins af te nemen) zullen in de toekomst -gegarandeerd- nog vaak hun hoofd stoten aan data uit het verleden. wanneer je dit zegt behoor je tot de alu-hoedjes brigade (waar ik trots lid van ben ;-)) de toekomst zal het ze nog wel leren, echter wanneer het te laat is..
kijk nu bijvoorbeeld naar achmea die voor een paar luttele euro's korting alles van je willen weten, knettergek. maar vele zullen hier in meegaan.. totdat hun premie aanzienlijk gaat stijgen, dan opeens hebben ze spijt, te laat.