Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 02-10-2015 17:09:27
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van luxstyle af

Beste mercedesjopie,

niet betalen uiteraard.
u bent geen abonnement aangegaan, ondanks dat luxstyle dat beweert.
lees de volgende informatie, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevraagde-vervolgzendingen-niet-besteld-geef-geen-geld">hier en https://www.consuwijzer.nl/nieuws/consuwijzer-bij-vara-kassa-betaal-niet-voor-ongevraagde-vervolgzendingen">hier.
de eerste zending had u uiteraard ook niet hoeven te betalen. u bent geen abonnement aangegaan dus u hoeft hier ook niet voor te betalen. laat ze maar bewijzen dat u een abonnement bent aangegaan, wie eist bewijst. dat zullen ze niet kunnen, er zal ook geen rechter zijn die ze in het gelijk stelt.
wat men doet is intimideren en dreigen en proberen zo mensen geld uit hun zak proberen te kloppen. wellicht krijgt u nog een incassobureau op uw dak, maar een incassobureau kan u alleen maar aanmanen en proberen zo ver te krijgen om te betalen. geef er niet aan toe, laat u niet intimideren. er zal een rechter (en een deurwaarder) aan te pas moeten komen om u daadwerkelijk tot betalen te dwingen ..... er zal geen rechter zijn die luxstyle in het gelijk stelt en dat weet luxstyle zelf ook heel goed.