Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-10-2015 10:33:02
Huishouden & Energie

Zitkussen nieuwe bank voldoet niet

1953 schreef op vrijdag 2 okt 2015, 02:15: het zweedse bedrijfsmentaliteit. zou sowieso nimmer bij dit bedrijf een meubel willen aanschaffen, ach het moest natuurlijk goedkoop mogelijk zijn.

...
ach, onze top-expert is nu ook al een kenner van internationale bedrijfsmentaliteiten! maak ons ook eens wat wijzer 1953 en vertel ons eens wat meer over de zweedse bedrijfsmentaliteit.

erdarica, u begrijpt de opmerking van 1953 over de prijs niet verkeerd. de opmerking zelf is verkeerd. dat zijn wij hier wel gewend van het orakel 1953, maar is voor u nieuw.

met de reactie(s) van zoekster kunt u gelukkig wel wat. u hoeft verder geen rekening te houden met hun termijnen, stel ze zelf schriftelijk een termijn om het op te lossen.