Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 02-10-2015 12:30:39
Computers & Telefonie

Linkedin ook niet betrouwbaar

[quote=pieterwolters schreef op donderdag 1 okt 2015, 21:37] nu denken mensen niet meer na als ze het woord gratis op internet zien staan.
ik ken totaal echt helemaal niemand in mijn gehele familie, vriendengroep en collega's die ooit in dit soort:"gratis" of "een gek geheim waardoor u binnen 1 seconde 10 killo afvalt"reclame's, is getrapt. misschien omring ik mij toevallig met de slimste mensen van nederland. maar als ik in de spiegel kijk betwijfel ik dat dat het geval is.

je moet echt wel heel erg stom zijn om hier in te trappen. en ik denk dat er maar een heel klein en uitstervend percentage van de nederlanders is die zo naief/digibeet zijn.
gedrag op internet is net zoiets als gedrag op de weg of op je werk, het moet aangeleerd worden. die reclame's blijven toch wel bestaan, misschien is het handiger om dit standaard bij de ict les op scholen te gaan behandelen dan proberen het internet te reguleren.

[quote=akkerdistel schreef op donderdag 1 okt 2015, 20:36]opmerking; de spyware die in w10 zit begint microsoft nu ook -via updates- te implementeren in windows 7. het beste is om deze updates dus te verwijderen/niet te installeren.

zo zet je echter wel de poort open voor echt kwaadwillenden. zwakheden en backdoors in windows kunnen zo niet meer gefixed worden.

je enige echte optie is overstappen op linux. ik zou ubuntu linux aanraden als je een beginner bent. deze lijkt veel op windows en is redelijk makkelijk te snappen.

[quote=akkerdistel schreef op donderdag 1 okt 2015, 20:51]
de collectiviteitsgedachte (mooi woord) is sowieso aan het verdwijnen uit de samenleving.. ik geef de vvd met hun capitalisme en de crisis de schuld. hoop ook dat het weer terug komt als er meer geld beschikbaar komt en we weer wat meer socialistisch gaan stemmen.