Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 02-10-2015 16:51:57
Huishouden & Energie

Hoge kosten heraansluiten gas

[quote=ron530 schreef op vrijdag 2 okt 2015, 15:50]de gasdruk verlagen of geheel drukvrij maken is een middel om fraude en ontploffingsgevaar te voorkomen. hypothetisch, ik laat me afsluiten van gas want dan kost het niets. bij een leverancier koop ik een tussenmeter en zo'n tussenmeter past prima op de aansluitingen van de oude meter (het zegel op de kraan verbreek ik voor het gemak ook maar even). ware het niet dat een tussenmeter geen reduceerkleppen heeft, vol goede moed ontsteek ik een pit van het gasfornuis en de kans dat ik dan nog een bericht zal plaatsten is dan bijzonder klein. grappig is dan weer wel dat ik de kranten haal want het appartementen complex waar ik woonde staat op straat. ergo er gebeurt bij het zelf opzeggen van gaslevering meer dan een kraan dichtdraaien en de meter weghalen.

klopt, er gebeurd meer, er word ook aan beide zijden op de beugel een dop gedraaid zodat deze afgesloten is, druk word er niet afgehaald anders dan door de afsluiter in de leiding dicht te zetten ook wel gekend als de hoofdkraan, in de straat word helemaal niets gedaan...

heb er talloze gedaan ron en echt jij weet niet waarover je het hebt, kletskoek!!!