Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 02-10-2015 18:28:35
Huishouden & Energie

Contract vroegtijdig opzeggen bij slechte service?

Dat is erg lastig. de verkoper levert een product en u betaalt. in feite wordt de overeenkomst van beide kanten nagekomen. dus het lijkt me niet dat u er vanaf kan.
u heeft zwart op wit dat de rekening is betaald/kwijtgescholden. dus het zijn in feite loze beschuldigingen die iedere keer weer worden rechtgezet.

ik zou het nu op een andere manier aanpakken. u geeft aan dat u wordt geschoffeerd. dat is bepaald geen reclame voor de zaak.

zegt u welke organisatie dit is, die zo slordig met de afspraken omgaat. u kunt dat ook doen op klacht.nl en klachtenkompas.nl

geloof me, dan gaat er ergens wel een wekker rinkelen daar in het bedrijf en zullen ze er voor uitkijken u ieder jaar weer hetzelfde geintje te flikken.