Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterbee - 03-10-2015 11:26:46
Auto & Vervoer

Iphone meldt: accessoire niet ondersteund

Dat heet geen interferentie, maar "commercie"

als je apple product niet de exacte voltages en amperage's meet via het laadsnoertje en lader, is dit "niet gecertificeerd". niet omdat hier niet mee geladen zou kunnen worden, maar omdat er bij de verkoop hiervan niet voldoende is verdiend ....... alhoewel de slechte accessoires meestal wel de goedkoopste zijn natuurlijk.

bekende voorbeelen zijn voor een ipad 2 met retina display ( de oude model ipad 2 laadt altijd) bv een lader die niet minimaal 2 ampere kan leveren bij 5 volt, of een china-shop laadsnoertje waarbij door zeer dunne draadjes en slechte solderingen de 5 volt zakt naar bv 4,8 volt, waardoor de flinke laadstroom voor een lekker warm stekkertje of snoertje zorgt.

met een "echte" apple lader en goed snoertje heb je deze melding niet .....