Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 03-10-2015 16:54:43
Computers & Telefonie

Cookies

[quote=rodolf schreef op vrijdag 2 okt 2015, 12:50]het is een verschrikkelijk ongewenst en zeer storend advertentie geweld op je pc!
je kunt er zelf een hele hoop aan doen, echter kost dat 'n klein beetje tijd en moeite. voorbeeld; zo heb ik hier op vara.nl geen cookie-melding, die is met 'n simpele extensie te verbergen.
echter, mensen hebben niet zo heel veel zin om daar ook maar 'n beetje moeite in te steken, privacy vinden de meeste vooralsnog niet zo heel erg belangrijk. dat gaat komenden decennium nog wel veranderen, wanneer ze merken dat hun gegevens misbruikt worden..


overigens over 4 jaar en 11 maanden stap ik naar de rechter en eis een schadevergoeding van de vara, beetje mijn privacy aantasten zonder één melding, meneer de rechter dat kan toch niet! ;-)
die rechters in nederland hebben toch geen enige know how van internet, dat win je met 2 vingers in de neus.