Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-10-2015 08:25:41
Geldzaken & Recht

Slechte ervaringen met post.nl

Ronsas schreef op zondag 4 okt 2015, 00:03: rob5563 schreef op zaterdag 3 okt 2015, 22:23: ooh ja ik reageerde niet met uitstek op. ronsas. dat is echt niet de moeite, beroepsklager eerste klas, waarschijnlijk met een uitkering wachtend iedere dag op de post. ivm niets beters te doen.

nee hoor rob, van mijn inkomen worden veel uitkeringen juist betaald. wat ik aan post per maand verstuur zal denk ik in de buurt komen van jouw salaris. ik heb dus heeeeel veeeeeel ervaring en een heeel dik dossier van probleem, na probleem, na probleem met deze veel te dure instelling. de decemberdrukte komt er weer aan en dat betekent voor mij (en vele anderen) dat er veel brieven en pakketjes "zomaar "gaan verdwijnen. het is jou toch ook bekent, dat 98% van de post bezorgd wordt?
m.a.w. 2% niet... en dat zijn alleen al bij de pakketpost ( 120 miljoen stuks op jaarbasis) 2,4 miljoen stukken per jaar = 200.000 per maand = 10.000 per dag, zoek, foetsie, opgegaan in rook....gestolen dus..!!
de briefpost is hier nog niet een bij, is plm. 40.000 per dag. er zijn op de distributie centra heel veel snelle vingertjes, met name die tijdelijk extra worden ingehuurd. en jouw instelling doet daar heel weinig aan.