Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleenvanh - 05-10-2015 12:46:41
Vakantie & Reizen

Corendon wijziging hotel

Heeft u geboekt met kindvrij als eis? (dat kan namelijk via een aparte pagina op de site bij corendon. ze maken er zelfs reclame voor, nietwaar). in dat geval heeft corendon u een reis aan te bieden zonder dat u last heeft van andermans blagen! maar zelfs indien u gewoon een kindvrij hotel heeft uitgezocht omdat u dat prettig vindt dan is hier volgens mij sprake van een grote wijziging. in dat geval zegt de consuwijzer dit:

de reisorganisatie wil een ingrijpende wijziging doorvoeren. wat zijn mijn rechten?

krijgt u van de reisorganisatie een voorstel voor een ingrijpende wijziging? wordt er bijvoorbeeld een ander hotel aangeboden? of vertrekt u één of twee dagen later? dan bent u niet verplicht om hiermee akkoord te gaan. u kunt dit weigeren. gaat u niet akkoord? dan mag de reisorganisatie beslissen om de wijziging niet door te voeren. de reis wordt dan uitgevoerd volgens de afspraken die u en de reisorganisatie hierover hebben gemaakt. maar de reisorganisatie kan ook beslissen de reis op te zeggen. zegt de reisorganisatie de reis op? dan hebt u recht op uw geld terug en u hebt recht op schadevergoeding. de schadevergoeding kan bestaan uit de kosten die u werkelijk hebt gemaakt. daarnaast kunt u een extra vergoeding krijgen voor misgelopen reisgenot. de extra vergoeding is maximaal één keer het bedrag dat u hebt betaald voor de reis.

succes!