Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 05-10-2015 19:33:54
Geldzaken & Recht

Incasso blijft brieven sturen ondanks betaling

Beste hetlampje,

alle communicatie uiteraard goed bewaren en bij voorkeur zwart op wit (zodat u er later nog bewijs van heeft). alle emails natuurlijk ook goed bewaren.
als u ze het bewijs heeft gestuurd dat u betaald heeft dan zal men daar toch iets mee moeten doen.
een rechtszaak heeft geen enkel nut voor vesting finance als u betaald heeft en daar bewijzen van heeft. dat weet vesting finance zelf ook wel, maar even google leert mij dat vesting finance niet echt het fatsoenlijkste bedrijf van nederland is.
als ze blijven dreigen, laat het dan maar zou ik zeggen. als u betaald heeft en daar bewijs van heeft dan is een eenmalig bericht hiervan naar vesting finance genoeg. een rechtszaak hoeft u dan niet te vrezen, er zal geen rechter zijn die u in het ongelijk stelt als u betaald heeft.

aangezien u nog een verzekering heeft lopen bij veterfina zou u ook contact met veterfina kunnen opnemen. vraag ze maar wat de reden van ze is dat men (ondanks dat u betaald heeft en daar bewijs van heeft) een incassobureau op u afstuurt dat van geen ophouden weet en de grenzen van het normale fatsoen en respect naar uw mening ver te buiten gaan. misschien helpt dat nog en roept veterfina als opdrachtgever het incassobureau tot de orde.

wat u ook nog kunt doen is uw klacht plaatsen op:
- http://www.klacht.nl/vesting-finance/">klacht.nl , vesting finance is daar actief.