Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-10-2015 16:49:04
Huishouden & Energie

Waterlekkage na watermeter op camping

Leo65@ als de lekkage achter uw meter zit is het aannemelijk dat niet de campingeigenaar daarvoor aansprakelijk is. jurisprudentie daarvoor zoeken is echter een helse klus en waarschijnlijk vrijwel ondoenlijk.

gelet op uw 'ergernis over tijger1@: ik begrijp dat niet aangezien tijger1@ degelijke aanvullende vragen stelt resp. opmerkingen maakt. gelet op de hoeveelheid water die u noemt zou er wel zo ongeveer een vijver moeten staan. 15.000 liter in vier dagen zal in ieder geval een groot gat ('sink hole') moeten hebben doen ontstaan.
u mag er van uitgaan dat ook anderen waaronder tijger1@ naar info hebben gezocht en net als ik die via google niet te vinden is. bovendien: zou er sprake van zijn en er is al heel lang niets aan gedaan, dan heeft u ook een meld/onderzoeksplicht en dat is wel wettelijk geregeld en als zodanig terug te vinden.

maar herhaald: aannemelijk is dat de leiding tussen de meter en uw campingverblijf voor uw risico is. als er geen vijver is ontstaan dat lijkt het mij dat toch echt uw meter (is het uw meter) defect is.