Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 07-10-2015 09:26:37
Computers & Telefonie

Windows 10

[quote=akkerdistel schreef op dinsdag 6 okt 2015, 17:51]
lees jij ooit in de media dat hierdoor aanslagen zijn voorkomen? (tegenargument; "ja maar dat is geheim natuurlijk hè")

euhh ja zeker. na mh17 zijn er tientallen mails, telefoon berichten en whatsapp berichten onderschept die de rebellen aanwijzen als mogelijke daders. een aantal zijn er zelfs uitgelekt en te vinden op internet.

bin laden is opgepakt omdat een handlanger van hem per ongeluk een e-mail had gestuurd met zijn locatie er in en de locale veiligheidsdienst (isi) deze met amerikaanse technologie onderschept heeft.

verder geven deze backdoors de aivd/politie toegang tot computers/telefoons van verdachten. net als vroeger je telefoon afgetapt kon worden.

[quote=akkerdistel schreef op dinsdag 6 okt 2015, 17:51]
big data treft alleen 'de gewone man' die gaat het haasje worden door de data-honger van o.a. 'onze' overheid. wacht maar gerust af, bewijs komt vanzelf hiervoor.

het budget van de nsa is 11 miljard dollar, de aivd 150 miljoen. denk je nou echt dat ze dit uitgeven om random data over random burgers te vezamelen.? wat willen ze in hemelsnaam doen met deze data? wat boeit het de regering dat ze weten wat voor sites zijn bevolking bezoekt, of wat voor foto's iedereen naar zijn vriendin mailt?

[quote=akkerdistel schreef op dinsdag 6 okt 2015, 17:51]
sterke suggestie om o.a. bij het afrekenen van jouw varkenslapjes niet de geregistreerde bonuskaart te gebruiken..

wat is het kwaad hiervan dan?