Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 07-10-2015 10:00:18
Computers & Telefonie

Vinden

Zoals hierboven ook al verteld, zijn er zat apps die automatisch je locatie opvragen. hierdoor krijg je bijvoorbeeld automatisch het weerbericht te zien bij jou in de buurt. en geven apps als tripadvisor, booking etc automatisch de restaurants/hotels en attracties bij jou in de buurt weer.
verder zorgen bedrijven als facebook er zo voor dat je reclame's te zien krijgt van dingen in de buurt. omdat deze reclame's relevanter zijn krijgen ze hier meer geld voor.

al deze data is echter niet openbaar. (maar wel legaal te koop).

mocht hij er echter gratis aan gekomen zijn dan zal jij hiervoor zal je echt een app aan hebben moeten staan als google now, fouresquare, google hangouts. ik denk dat de makkelijkste manier om erachter te komen welke app precies je locatie aan het versturen is. gewoon je kennis vragen is. ik ben zelf ook zeer benieuwd.