Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michellekepen - 07-10-2015 11:57:06
Geldzaken & Recht

Marktplaats doet niets aan dreigende oplichting

Van ts:
tijger1 en gerboe,

wellicht heb ik mij niet helemaal duidelijk uitgedrukt, maar er is geen sprake van vervalsing (ik spreek over een "alternatief"). het betreft simpelweg een stel goedkope tassen van misschien de aldi of lidl, die verkocht worden als zijnde tassen van ortlieb.
zoals gezegd zal elke ervaren fietsreiziger in één oogopslag zien dat aangeboden tassen niet van ortlieb zijn.

algemeen,
advertentie is zojuist verwijderd, het hoogste bod was 46 euro gedaan door ene adriaan.
het (ook nog eens 2ehands!) product dat deze waarschijnlijke koper gaat ontvangen staat op ebay (nieuw!) te koop voor 12,95 euro, zie onderste afbeeldingen, op:
http://www.ebay.de/itm/grosse-fahrradtasche-gepacktasche-satteltasche-farbauswahl-rot-gruen-blau-/370745603410

ik ervaar de hele gang van zaken als frustrerend: ik zie dat iemand een fout maakt, wijs verkoper daar op die doet of zijn neus bloedt (vanaf dat moment dus te kwader trouw is), verwittig mp die niets onderneemt, zie de biedingen obv de naam ortlieb veel te hoog oplopen maar kan het niet voorkomen dat iemand opgelicht wordt.