Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronaldspa - 07-10-2015 14:16:33
Computers & Telefonie

Aanmelden

[quote=sjoppie schreef op maandag 5 okt 2015, 22:04]hallo ronaldspa,
een gebruikersnaam waarmee men zich aanmelden kan hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als een wachtwoord.
een wachtwoord kunt u voor uzelf makkelijk te onthouden maken dat voor anderen moeilijk te kraken is.een voorbeeld: neem van uw favoriete lied de beginletters van de eerste of meerdere regels tot u ongeveer 10 á 16 tekens hebt, u hoeft dan alleen het liedje te onthouden.
vr, gr.[/quote
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hi sjoppie,
dank voor de reactie maar jouw opkossing gaat niet werken. sommige willen er hoofdletters in, andere weer een leesteken en een volgende weer cijfers, ik heb een wachtwoord dat "zeer sterk"wordt genoemd bij sommige aanmeldingen. maar dan komt er weer een waar geen . (punt) in mag. wel alle andere leestekens. word je toch niet goed van.