Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 07-10-2015 14:28:25
Geldzaken & Recht

Incasso blijft brieven sturen ondanks betaling



het feit dat u aantoonbaar heeft betaald is voldoende. als u ten,inste aan het incassoburo heeft betaald.
zodra een bedrijf een incassoburo inschakelt gaat demvordering over naar het incasso buro dat ook incassokosten mag rekenen.
als u direct aan het bedrijf heeft betaald bent u nog steeds de incassokosten verschuldigd. en moet u zelf met het bedrijf contact opnemen dat u het bedrag betaald heeft.

uw schuld aan het bedrijf is dan wel vereffend, maar niet het bedrijf is verantwoordelijk voor de goede gang van zaken maar u.

heeft u de rekening wel aan het incassoburo betaald dan hoeft u verder niets te doen. uw email is boldoende bewijs dat u actie heeft ondernomen, en aantoonbaar als u die bewaard heeft in uw sent mail box. het is dan aan het incassoburo om aan te tonen dat deze niet ontvangen is. maar zelfs dat helpt ze niet want het blijft een feit dat u dan de rekening reglementair heeft betaald.