Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-10-2015 22:06:11
Garantie & Verzekeringen

Verzekering keert niet uit

Beste tijger1

ik heb in april 2014 een schade gehad van kortsluiting achter mijn tv. toen bij bij verzekering van ohra. heb netjes de schade uitgekeerd gekregen 1400€ om precies te zijn zonder dat er überhaupt een expert langs was geweest.
daarna nooit meer iets opgegeven.
omdat ik het makkelijk vond al me verzekeringen bij dezelfde te hebben in juli 2015 overgestapt met het kopen van een huis naar delta lloyd met alles . nu zeggen ze dat ik geweigerd ben bij ohra voor een woonhuis verzekering omdat ik een verhoogd risico ben omdat ik een te groot bedrag uitgekeerd heb gekregen in de tijd dat ik daar verzekerd ben geweest....
erg vreemd vind je niet? dan heb je het om 1400€ wat als mijn huis was afgebrand? was net iets meer geweest toch?

wat zouden jullie aanraden wat ik nu het beste kan doen? opzeggen bij delta lloyd lijkt me niet verstandig voordat alles afgehandeld is anders krijg ik natuurlijk helemaal niets meer... maar ik ben volgens mij nu ook nergens voor gedekt als er wat gebeurd thuis??

lastig verhaal voor een leek als mij die echt geen verstand heeft van deze zaken....