Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 08-10-2015 10:12:52
Elektronica & TV

Web browser samsung smart tv

[quote=macwouter schreef op woensdag 7 okt 2015, 19:48]met aankoop van een apple tv of google chromecast vallen die apps van samsung in het niet. dus geen wonder dat samsung al die apps verwijderd die zijn immers niet meer zo populair. met de eerder genoemde apparaten heb je meer apps en kun je ook nog surfen.

omdat er betere alternatieven zijn (die je moet kopen) is toch geen reden voor samsung om hun eigen apps te verwijderen.


@ts:
dit is ook een interresant stuk betreffende smart tv's en de lifecycle van smart functies op tv's:
http://blogs.which.co.uk/technology/tvs/when-smart-tv-app-support-vanishes-what-next/">http://blogs.which.co.uk/technology/tvs/when-smart-tv-app-support-vanishes-what-next/

deze geeft ook aan dat ze onder de amerikaanse wet ook geen apps mogen verwijderen. omdat dan de functionaliteit verminderd wordt t.o.v. de functionaliteit op de aankoop datum.
als je zin hebt om dit aan te vechten kan je uitzoeken of dit in nederland ook zo is.

als je echt uit de 3-4 jaar cycle van smart tv support wil stappen, zou je echter beter een multimedia pc'tje of iets als een raspberry pi ofzo moeten aanschaffen. daarmee heb je geen gezeur met lifecycle's en dergelijke.

echter is dit wel een stuk lastiger op te zetten, en werkt het natuurlijk net allemaal wat minder soepel dan alles in een op je tv.

chromecast e.d. kan ook een optie zijn aangezien de browser en netflix apps op je telefoon vaak wel langer geupdate worden.