Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 08-10-2015 20:29:24
Auto & Vervoer

Verhalen schadepost

Beste lucverheij,

bij de aankoop destijds had u een onderzoeksplicht. net zoals dat de verkoper bij de verkoop een meldingsplicht had. aangezien de verkoper een professionele partij was (een camperbedrijf) weegt de meldingsplicht van de verkoper vele malen zwaarder dan de onderzoeksplicht van u als consument.
meer informatie hierover vind u in de volgende link, klik https://www.consuwijzer.nl/vervoer/ontevreden-over-vervoermiddel/niet-tevreden-over-tweedehands-auto">hier.

aangezien u de camper al 2 jaar geleden gekocht hebt geef ik u weinig kans om ook nog maar enige compensatie van de verkoper te krijgen. de aankoop is 2 jaar geleden, u heeft de camper inmiddels weer verkocht. als u kunt aantonen dat de verkoper destijds willens en wetens informatie over de staat van de camper heeft achtergehouden (niet voldaan heeft aan zijn meldingsplicht) dan staat u sterk. maar dat lijkt me gezien uw vraag en gegeven antwoorden niet tot de mogelijkheden te behoren.