Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cassiopeia - 09-10-2015 11:32:34
Voeding & Gezondheid

Lavylites sprays - piramidespel?

Ik verschijn nooit op dit soort forums. omdat ik walg van de negativiteit. maar ik kon het nu niet laten want ik voel me echt beledigd. wat een wantrouw klinkt hier. bah. het klinkt hier als een moeten. helemaal niks moet. ik ben zelf gebruiker van het product en ik ben heel blij dat ik het ben tegengekomen. het heeft mij en vele anderen om mij heen al zoveel goed gedaan. het heeft mij in een héél korte tijd van een slijmbeurs afgeholpen en verlicht mijn rugklachten. wondjes aan de huid dichten waar je bij staat. ik heb het zelf ervaren en met mij heel veel mensen meer.
en niks moet. helemaal niks. of jullie praten elkaar naar de mond om gewoon onnodig slecht te willen praten en dat je er enorm van geniet, of je hebt alleen gehoord wat je wilde horen, maar dat zegt ook genoeg over de persoon. het is geen piramidespel. het is uberhaupt geen spel. het is een fantastisch goed werkend product!! het gaat helemaal niet om verkopen, het gaat om het product!

je hoeft helemaal niet een startpakket te kopen, tenzij je zelf zakelijk wilt deelnemen aan het bedrijf. daar ben je volledig vrij in. maar volgens mij is het heel normaal als je zakelijk wilt werken en een product wilt verkopen dat je dan eerst materialen inkoopt. hoe ga je anders ooit een zaak runnen? als je een winkel start, heb je toch verkoopwaar nodig. als je een buro start heb je toch inrichting nodig, dus voor het opstarten van een bedrijf moet je investeren. niks raars aan. ben ik nou de enige die zoiets simpels begrijpt? en wat is 516 euro aan inkoop en investering voor een bedrijf?!!! waar hebben we het over?

wil je niet zakelijk dit product verkopen, prima toch, dan kun je evengoed gewoon zelf je eigen verbruiksproducten aanschaffen, zonder ook maar enig startpakket. geen verplichting. en je hoeft niet elke maand iets te kopen. niks verplichte afname! je kunt kopen wanneer je er zelf aan toe bent. je koopt het niet om op de plank te zetten en niets mee te doen en vervolgens te denken, "oh nee nou moet ik al weer een flesje aanschaffen". larie! als jij je shampoo gebruikt en hij op is, ga je toch ook nieuwe halen!
als je dit product gebruikt en het is op, moet je toch ook nieuwe bestellen?!

het lijkt wel of er hier een sport gemaakt wordt van het jagen op negativiteit. wat een nare eigenschap. maar zo zullen jullie wel in elkaar zitten.
waarom kijk je niet naar het product zelf, hoe fantastisch het is dat iemand dit heeft weten te maken. ja, het is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. voor de basis van dit product is zelfs een nobelprijs gewonnen. de wetenschapper die dit product heeft gemaakt heeft al jaren in alle brandwondencentra zijn brandwondenmiddelen in gebruik. in heel europa zijn er artsen, fysiotherapeuten, tandartsen en dierenartsen die het met succes toepassen. en met verbluffende resultaten. en jullie, die geen weet hebben van het product, gaan lopen zeuren over een pyramidespel. jaaaaa, de nederlanders gaan eerst lekker negatief doen en iets veroordelen zonder ook maar zelf iets geprobeerd te hebben. zou je je echt in het product verdiepen, dan ben ik er van overtuigd dat je wel anders praat. ik vind het gewoon een belediging voor al die mensen die enorm veel baat hebben bij het product. ik heb met eigen ogen heel bijzondere resultaten gezien. mijn familie, vrienden en kennissen zijn juist heel enthousiast. waar slaat die opmerking op? maar jullie denken alleen in spelletjes en sprookjes. kijk dan maar eens in het spiegel, als je dat sprookje kent weet je heel goed wat je ziet!!!