Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 09-10-2015 11:50:16
Computers & Telefonie

Update win 10

[quote=reflecs schreef op vrijdag 9 okt 2015, 09:34]hallo eclipse,

toevallig kwam deze vraag pas geleden ook langs in een http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/windows-10-21/cpagina/0/?vhash=c749c73j#1111088">ander topic. ik kopieer het antwoord maar even hier, voor het geval andere mensen zoeken naar 'update win10".
een van de manieren die u kunt proberen is deze:

...als je hier heen gaat xxxx
kun je hem handmatig downloaden. deze site is bekent bij de medewerker van de helpdesk en die zegt dat het een goede site is. als je hem geïnstalleerd hebt, niet op opnieuw opstarten klikken, maar de computer gewoon afsluiten en daarna weer opstarten en dan installeert hij hem wel....hoi reflecs, hier zegt ie als de pagina opent u hebt niet de nieuwste browser ? vervolgens gefelicitreerd u heeft de nieuwste browser ??

bij u zou dat dan moeten zijn:
http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/search.aspx?q=kb3093266">http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/search.aspx?q=kb3093266.

de update pakt overigens niet voor iedereen goed uit, u kunt het beste voor de zekerheid voor het installeren een herstelpunt maken.