Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 09-10-2015 20:20:35
Huishouden & Energie

Spullen niet in eigendom meeverkocht

Beste rissiejjj,

zie ook de vorige antwoorden.
als uw moeder de verkoopster van de woning is en zij heeft geen clausule in het koopcontract op laten nemen dat de schuttingen niet bij de koop horen dan heeft uw moeder dus uw eigendommen verkocht. als u aan kunt tonen dat het uw eigendommen zijn dan dient u dit dus af te handelen met de verkoper (uw moeder). het lijkt me ver gaan maar desnoods zou u, als u over bewijs beschikt dat het uw schuttingen zijn, uw moeder hiervoor juridisch aan kunnen pakken.
degene die de woning heeft gekocht kunt u niets aanrekenen, tenzij er een een duidelijke clausule in het koopcontract staat dat de schuttingen buiten de koop vallen.
u geeft aan dat u destijds heeft aangegeven dat u de schuttingen wel weg zou halen na de eventuele verkoop van de woning. heeft u daarbij ook afspraken gemaakt over de clausule die opgenomen diende te worden in het koopcontract of heeft u daar niet aan gedacht ?