Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 09-10-2015 21:54:17
Vakantie & Reizen

Oostappen vakantiepark prinsenmeer

Beste kat7muis,

mocht het tot een rechtszaak komen dan zal door de rechter gekeken worden of de annuleringskosten redelijk zijn. redelijk in relatie tot de kosten die door de oostappen vakantiepark prinsenmeer gemaakt zijn door uw annulering.
het bedrag wat u noemt is niet redelijk te noemen als een annulering direct na de boeking plaats vind.
als u over bewijs van de directe annulering beschikt dan zou ik ze er zeker op aanspreken.
wellicht dat u daarmee tot een voor u aanvaardbaar compromis met ze kunt komen. u kunt altijd nog aangeven (als u over bewijs beschikt dat u direct na uw boeking heeft geannuleerd) dat het bedrag dat ze vragen in relatie staat tot de kosten die uw annulering met zich heeft meegebracht en dat u derhalve een rechtszaak met vertrouwen tegemoet ziet (wellicht trekt dat ze over de streep om een normaal compromis met u te bereiken).
'tabak terreur' of roken heeft hier verder niets mee te maken. u annuleert direct nadat u geboekt heeft en dan is een bedrag wat u noemt niet normaal als annuleringskosten.