Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-10-2015 15:11:45
Huishouden & Energie

Quooker (combi/fusion)?

Hereistom schreef op zaterdag 10 okt 2015, 21:49: leuk zo'n heet waterkraan, vooral als je aan het eind van het jaar je energierekening krijgt, dat ding slurpt stroom om de boel heet te houden!

hoge energierekening of niet, het spaart wel heel veel tijd uit aangezien er niet een minuutje op warm water hoeft te worden gewacht als de waterkoker warm staat te worden.
tevens gebruik je alleen maar de hoeveelheid warm water die op dat moment nodig is, met een waterkoker is het altijd een beetje gokken of je niet te veel verwarmt en dat weer weg moet gooien.
die tijd die er wordt uitgespaard is weer zeer nuttig te besteden door bijv. hier een vraag te droppen die vervolgens weer veel reacties uitlokt welke weer kunnen worden beloont als top-antwoord.
door de eigen gegeven reacties worden daarnaast ook nog eens een aardige hoeveelheid punten gescoord voor het puntenklassement.
het (warme) water loopt zo aan drie kanten. ;-)