Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 11-10-2015 19:25:48
Vakantie & Reizen

Oostappen vakantiepark prinsenmeer

@hopetobehelping,

.....het is iedereen inderdaad niet bekend voor welke periode er geboekt is en wat de tijd is tot de periode van de boeking.
dat is verder ook helemaal niet interessant. u geeft aan dat u geboekt heeft en daarna direct geannuleerd. het spreekt voor zich dat daar kosten aan kunnen zitten. maar als de kosten die in rekening worden gebracht op geen enkele manier in verhouding staan tot de 'kosten of schade' voor de betreffende ondernemer dan klopt het niet. de annuleringskosten dienen in verhouding staan tot de geleden schade en dat is met het bedrag dat u noemt naar mijn idee niet het geval.....

met vr.gr.

je geeft meestal prima antwoorden, maar in dit geval ben ik het toch echt met je oneens.
ts maakt een boeking en heeft dus een contract.
als ts daar weer vanaf wil, treden de eerder aangegeven annuleringsvoorwaarden in werking. moment van afmelden is in deze niet relevant, wél de periode die er nog resteert tot de datum van de boeking.