Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 12-10-2015 05:48:23
Geldzaken & Recht

Hoe zo zakken vullers .

Als het alleen om geld pinnen gaat kunt u terecht bij de pinautomaten van de ing die bij filialen van ah staan, daarvoor hoeft u niet naar een servicepunt van de ing.
daarnaast kunt u geld pinnen bij pinautomaten van andere banken.
verder zijn er supermarkten waar u extra geld kunt pinnen als u daar boodschappen doet en die afrekent. u moet dan bij de kassa vragen of u wat extra mag pinnen voordat u het bedrag van de boodschappen pint.
als u een klachtenformulier via de website van de ing invult en u krijgt de melding sessie time out, dan heeft het tikken van de klacht mogelijk te lang geduurd en wordt dat bericht automatisch door de computer gegeven.
u kunt eventueel ook een brief met uw klacht sturen naar de klantenservice van de ing met een antwoordnummer, u hoeft dan geen postzegel te plakken.