Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ton schaaf
ton schaaf - 13-10-2015 14:16:54
Computers & Telefonie

Installatie norton 360

Allereerst allen bedankt voor de snelle reacties.

de installatie vanaf cd van norton 360 op drie verschillende computers met verschillende providers en verschillende ip-adressen leverde al jaren geen problemen op. ik heb ook nooit de indruk gekregen dat dit niet zou mogen als die computers zich op verschillende locaties bevinden.
dit jaar besloot ik het programma voor de drie computers d.m.v. de optie verlengen eerst te installeren op mijn pc en daarna op die van de buren. op mijn computer is de installatie geslaagd (mijn pc is voor ruim een jaar weer beschermd). tot nu toe meldde één buurman dat zijn computer vanmorgen nog aangaf, dat het abonnement op zijn pc over 9 dagen afloopt.

wellicht werkt vindt de verlenging van het abonnement door symantec in de loop van de dag(en) op de andere twee computers plaats. ik houd u allen op de hoogte.