Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 13-10-2015 14:25:47
Geldzaken & Recht

Erfrecht in duitsland

@mbijen
helaas is europa wat de belastingregelgeving betreft tussen nederland en duitsland niet veel verder ontwikkeld dan de mogelijkheid voor de fiscus om bij elkaar de cijfers te kunnen opvragen en een ouder verdrag om dubbele belastingheffing te voorkomen. daar heeft u niets aan!

fiscale adviseurs zijn duur v.a. € 150,- per uur en dan moet je er ook nog één vinden die gespecialiseerd op d/nl is. voor particulieren een horror-scenario.

wanneer u het niet zònder advies gaat redden is mijn tip om offertes op te vragen met daarin een duidelijke beschrijving van het probleem. mogelijkerwijze is een duitse adviseur echter nog de beter oplossing.
ik denk, dat u echter geen echte poot heeft om op te staan, maar laat de notificatie aanstaan om eventueel op een later tijdstip de uitkomst nog eens te kunnen ervaren.

suc6.

http://www.belastingadviesdirect.nl/contact/