Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 13-10-2015 17:45:52
Garantie & Verzekeringen

Aansprakelijk stellen

U hebt nog steeds niet aangegeven wat voor schade u hebt. aan de opstal, of inboedel?

maar maakt voor het verdere verloop niet uit. in beide verzekering is leidingwater onvoorzien gestroomd uit een cv installatie gedekt.

en om het woord onvoorzien gaat het. het is voor u onvoorzien. dat een cv monteur zegt dat een leiding zo anderhalf jaar zonder lekkage zou kunnen werken, is hoogst onwaarschijnlijk, maar maakt verder niet uit. u hebt schade en waardoor dat komt moet de verzekeringsmaatschappij maar uitzoeken en eventueel trachten te verhalen.

ik neem niet aan dat u een kopie hebt van dat rapport van die cv monteur.

dus stuur delta lloyd een mail, stel daarin een termijn waarbinnen u eist dat zij gaan uitkerien en zeg in die mail ook dat u anders een klacht in gaat dienen bij het kifid. zie google voir de dan te volgen procedure.