Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 13-10-2015 18:31:05
Garantie & Verzekeringen

Aansprakelijk stellen

Vraagsteller had al een boel gesteggel want er zou ooit een woonhuis verzekering geweigerd zijn en dat kwam pas na indienen van de schade claim naar voren. dat is nu wel rechtgezet maar delta loyd wil niet uitbetalen en dat is op zijn minst vreemd want als er niets aan de hand was geweest dan had delta loyd uitbetaald en daarna de schade op de installateur verhaald. vraagsteller moet het nu zelf met de installateur uitzoeken en dat wordt een moeilijke zaak want de oorzaak van de lekkage is weggenomen en de monteur die de uitspraak heeft gedaan gaat die uitspraak in een rechtszaak natuurlijk nooit herhalen want dan staat hij/zij op straat.
wat ik niet kan plaatsen is dat de koppeling van een verwarmingsbuis zeker vijf slagen aangedraaid kon worden en de dag ervoor nog geheel dicht was want toen was er nog geen lekkage te bespeuren. de waterdruk in een verwarmingscircuit is om en nabij de 2,5 bar dus lijkt het me stug dat de loszittende koppeling bij het installeren van de ketel over het hoofd is gezien want toen had het water al uit de verwarmingsbuis moeten spuiten.