Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 14-10-2015 16:09:29
Vakantie & Reizen

Wijziging tussenstop cruise

[quote=pmsik schreef op woensdag 14 okt 2015, 13:59]ipv kasabh wordt het fujairah (= een containerhaven) of khor fakkan.
kwaliteit reis lijdt daar zeer onder omdat gebied rondom kasabh zeer uitzonderlijk is.
volgens stip zelf het noorwegen van het mo.
ik vind dat u wel een punt heeft als het gebied dat nu wordt overgeslagen bijzonder van kwaliteit is en een van de redenen is om de reis te maken. het kan natuurlijk zijn dat er een of andere omstandigheid is waarom deze haven niet wordt aangedaan, maar als de vervangende haven/ gebied van veel lagere kwaliteit is en de kwaliteit van uw reis naar beneden haalt, mag daar wel een prijsverlaging tegenover staan. ongeacht wat er in de voorwaarden staat.

je betaalt voor een zekere kwaliteit en je hoeft niet zomaar te pikken dat je met minder genoegen moet nemen zonder dat daar wat tegenover staat.

ik ken de gebieden niet goed genoeg om hierover te oordelen, moet ik er eerlijk bij zeggen.