Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 14-10-2015 21:02:50
Auto & Vervoer

Betrouwbaarheid

Zoals @zoekster al aangaf zit dit bedrijf in china. de eigenaar is ene 'jimmy wong'.
adres van dit bedrijf: zhongshan road no.22 beijing 241569 cn.
deze website is geregistreerd op 28 mei 2015.
tevens heeft deze eigenaar meerdere (soortgelijke) websites op zijn naam staan.

u zult mogelijk wel dat krijgen wat u bestelt (....), maar niet dat wat u in gedachte heeft, namelijk echte merkartikelen. de kans is ongeveer 99,99% dat u imitatie artikelen krijgt.

verder lees ik o.a. "origineel kopen dames ........".
dit is misleidend, nl. het lijkt (!) alsof zij originele merken verkopen. en dat kunt u wel (zo goed als zeker) vergeten, zoals ik hierboven al aangaf. chinezen zijn meesters in het namaken. alleen de kwaliteit is vaak een stuk minder.

daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de (nederlandse) douane uw gekochte schoenen (e.d.) in beslag neemt, juist omdat het imitatie is. u bent dan alles kwijt: uw schoenen en uw geld.

verder kunt u uiteraard geen beroep doen op het (nederlandse) consumentenrecht.

het is nu aan u of het betrouwbaar is en/of wat u daar precies onder verstaat.
bij dergelijke websites (ondanks dat deze in nederland geregistreerd staan) zou ik persoonlijk nooit wat kopen/bestellen, althans geen (zogenaamde) merkartikelen.