Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bardje - 15-10-2015 00:00:38
Geldzaken & Recht

Hoe zo zakken vullers .

Hoewel dit niet op de juiste plaats staat , wil ik toch reageren op de reacties hiervoor ..

ik heb een ing rekening, !!! ik moet betalen voor mijn rekening / passen , inmiddels moet ik ook meer gaan betalen hiervoor . waarom zou ik dan bij albert hein moeten gaan pinnen, ik kom hier nooit !! . bij een andere bank kan ik minder opnemen ..
het is van de zotte om te stellen dat ik in deze situatie mijn winkel gedrag zou moeten aanpassen om hier eventueel geld / meer geld op te kunnen nemen ..
t.a.v. sessie time out, ik heb niet te langzaam getypt, ( ik heb duidelijk vermeld hoe en wanneer dit voorkomt ) , het geeft sterk het gevoel dat dit een bewuste progamma instelling is van ing om geen klachten te behoeven ontvangen, en te behoeven behandelen, ( winst winst ) en ook nog de kosten verhogen ..
het is mijn eigen geld ! , ik maak zelf uit wat ik hiermede doe, en of ik wel of niet contant betaal, ik doe aangifte bij de belastingen, en deze hebben geen bezwaar hier over , en verder heeft de overheid hier niets mee te maken, dat kan nooit in mijn eigen belang zijn !! , en mijn eigen veiligheid daar zorg ik zelf wel voor, dat is véél veiliger .