Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 15-10-2015 14:51:28
Geldzaken & Recht

Bol.com

[quote=carola.83 schreef op donderdag 15 okt 2015, 12:11][quote=1paul schreef op donderdag 15 okt 2015, 11:56]als bol.com de financiele transactie doet en de goederen door een derde partij laat leveren, hetzij rechtstreeks hetzij via bol.com is bol.com verantwoordelijk voor de leverantie maar ook de garantie afhandeling.

het wettelijk stelsel in nederland is zo ingericht dat als twee partijen met elkaar een overeenkomst aangaan, deze overeenkomst alleen gevolgen heeft voor die twee partijen. dit is de hoofdregel, met andere woorden. bol.com is verantwoordelijk te stellen volgens de wet, dat bol.com in zijn voorwaarden dit anders stelt mag dan als nietig worden beschouwd, de wet gaat altijd voor leveringsvoorwaarden van welk bedrijf dan ook!!!

bol.com laat de goederen nietdoor een 3e partij leveren! je begrijpt duidelijk de constructie niet!

ik zal het niet begrijpen maar als ik een account aanmaak om te bestellen is dit er een van bol.com, daarmee geven zij impliciet aan dat ik een klant van hen ben, de voorwaarden doen er dan niet meer toe...

ik zie nergens dat ik zaken doe met een ander, maak geld over naar bol.com zover ik kan zien, welke constructie is er verder nog?