Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 16-10-2015 14:38:03
Geldzaken & Recht

Bol.com


doordat bol.com er tussen gaat zitten zijn zij de verkoper, dat bol.com vervolgens de opdracht uitbesteed heb je als klant helemaal niets mee te maken, bol.com kan nog zoveel verwijzingen in de leveringsvoorwaarden neerplempen maar die hebben geen waarde van zolang deze niet overeenkomen met het wettelijke kader.

voorbeeld, aannemer neemt werk aan en besteed dit uit aan onderaannemer, niet de onderaannemer is vervolgens aansprakelijk maar de hoofdaannemer voor eventuele fouten, dit is immers de eerste die uw aansprekpunt is, zo is het ook bij bol.com, zij gaan in eerste instantie de overeenkomst aan, daar logt u in en registreert u uzelf en daarmee rekent u af!!!