Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elisabeth1892 - 19-10-2015 16:09:59
Huishouden & Energie

Wasmachine of schakelaar kapot?

[quote=tijger1 schreef op maandag 19 okt 2015, 15:03]om te kijken of de schakelaar soms kapot is, hoewel het lampje daarin brandt, kunt u die schakelaar in de meterkast uitschakelen. even kijken bij welke stop of schakelaar in de kast dat gebeurd.

dan de schakelaar openmaken en de stroomdraden in de schakelaar losnemen. schrijf op wat aan wat vastzit maak een tekeningetje.

zet zolang even een stekker aan het snoer van de wasmachine, neem een verloopsnoer erbij, doe daar de stekker in en de andere kant in een stopcontact, waarvan u eerst gecontroleerd hebt of er stroom op staat, met een schemerlampje bijvoorbeeld. dan kunt u controleren of het aan de wasmachine ligt.