Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lot1985 - 19-10-2015 16:16:02
Computers & Telefonie

Apple iphone 6

[quote=tijger1 schreef op zondag 29 mrt 2015, 16:41]u bent dus willens en wetens die mobiel in uw broekzak blijven vervoeren. dus u kon weten dat hij dan zou gaan buigen. u kunt dus geen beroep doen op de garantie.

u zult dus zelf moeten betalen.

daar ben ik het absoluut niet mee eens. hieronder waar ik achter sta!

ik citeer van "consumentenjurist.nl":
in de wet is voor consumenten dwingend bepaald dat een afgeleverde zaak aan de overeenkomst moet beantwoorden. concreet betekent dit bijvoorbeeld dat je mag verwachten dat een iphone de eigenschappen bezit die nodig zijn voor normaal gebruik. het is algemeen bekend dat een smartphone in de broekzak wordt gedragen; dit valt onder normaal gebruik. u mag dus verwachten dat uw iphone niet gebogen uit uw broekzak tevoorschijn komt.
deze conclusie wordt verder ondersteund door een aantal omstandigheden. zo is de iphone 6 plus te koop voor een vanafprijs van maarliefst 799,- euro en worden apple producten aangeprezen als hoogwaardig. van een topsegment smartphone verwacht u terecht een topsegment kwaliteit.