Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
breda076 - 26-10-2015 00:03:28
Geldzaken & Recht

Vrienden tijdelijk onderdak bieden

Dankjewel allen voor de reacties tot zover.

ik kom niet in aanmerking voor kamerverhuur vrijstelling en de enige eis/voorwaarde is dat ik geen onderverhuur mag doen. een inschrijving op mijn adres is geen optie hierdoor en dat maakt ze gelijk een fiscaal partner wat weer niet mag. hiernaast zit ik niet in de schuldsanering en ook die 2 niet.

de uiteindelijke bedoeling is dat die 2 bij komen logeren voor ongeveer 3 maanden maar dat ze wel op hun ouders adres ingeschreven blijven staan.

wat ik eigenlijk wil weten is wat zijn hier de negatieve gevolgen van? hiermee bedoel ik mijn hypotheek hun zorgtoeslag en mag dit zomaar natuurlijk? kan ik hier in de problemen mee komen aangezien ze in feite bij mij wonen maar ik ze volgens de regels als loge bestempel.

alvast bedankt