Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 26-10-2015 15:01:15
Vakantie & Reizen

Gekregen info klopt niet !! er samen niet uitgekomen

Ik heb de locatie bekeken (en de weg via streetview) en voor nederlandse begrippen is het een slechte weg. voor italiaanse begrippen is dit niets bijzonders; het halve land ziet er zo uit. ook de afstand tot aan fossombrone is voor italiaanse begrippen niet zo ver en moet in een redelijk tijd (google geeft aan 12 minuten) te doen zijn.

als je het via bijvoorbeeld een anvr reisorganisatie had gehuurd betwijfel ik of je op basis van deze zaken geld terug had kunnen krijgen. iedere reisorganisatie geeft immers aan dat standaarden in andere landen vaak anders (lees: minder) zijn dan in nederland.

eigenlijk horen dit soort ervaringen bij reizen. wil je dat niet, boek dan iets in een resort of in een aangeharkt land als nederland, duitsland, zwitserland en niet op het platteland van een land als italie. op de foto's ziet de omgeving er overigens wel mooi uit.