Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elze30 - 27-10-2015 14:50:38
Computers & Telefonie

Tele2 wanpraktijken: nu €2,50 per 1 mb voor prepaid klanten.

[quote=mahadma schreef op dinsdag 27 okt 2015, 14:41]@elze, als edrick3 het kan vinden staat het openlijk publiekelijk op de site. dus voor iedereen vindbaar. u mag het een woekerbedrag vinden, maar het wordt op de site aangekondigd.

waarom kan niemand normaal reageren en beamen dat het een woekertarief betreft?
er wordt hier beleefd en netjes gereageerd, zo ik tot op heden zie, dus behoorlijk normaal. u vindt het een woekertarief. en iedereen kan wel vinden dat "iemand anders" een gebruiker moet waarschuwen, maar is dat terecht?

als je elke gebruiker absoluut zeker wil bereiken zodanig dat elke gebruiker ook weet hoe het zit, dan is dat ten ene male absoluut onmogelijk. "men" heeft relevante informatie niet gezien, niet gehoord, niet gelezen, niet ontvangen en al zou het persoonlijk tegen ze gezegd zijn zou men dit weer vergeten zijn, en bedenk nog maar meer excuses. probeer de feiten onder ogen te zien en neem uw leergeld.

u had bij terug komst in nl kunnen bedenken dat u niet meer in het buitenland was. om op het laatste te reageren: het was notabene een "eubundel". nederland is toch ook de eu? bij een vraag/antwoord op de website van tele2 staat bijvoorbeeld duidelijk dat de bundel zowel in belgie als in frankrijk geldig is etc.

graag zou ik de link krijgen van edrick , zodat ik ook kan zien waar tele2 het tarief verstopt heeft. ik heb het nu, ook achteraf niet, nog steeds niet ( op normale wijze) kunnen vinden.

maar het blijft een woekertarief! vergelijk een supermarkt waar de melk niet voor €1, maar voor €60 per pak verkocht wordt. ook als er een prijskaartje bijstaat, zullen veel mensen de melk in hun mandje leggen. het is zoveel malen te duur, dat dit niet meer als eerlijk zaken doen te beschouwen is.