Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 28-10-2015 17:52:01
Huishouden & Energie

Energie welke?

Het toeval wil dat nuon mij gisteravond telefonisch een fantastische aanbieding heeft gedaan.
jongstleden februari heb ik afscheid genomen van nuon om naar een andere energieleverancier over te stappen. mijn contract was afgelopen en ik kreeg een zgn. persoonlijke aanbieding om mijn contract te verlengen. alleen de meegegeven link leidde mij eenvoudig naar de site van nuon alwaar ik voor de voor een ieder geldende tarieven een nieuw contract kon afsluiten. nieks "persoonlijks" dus en dat deed mij besluiten te vertrekken bij nuon.
nuon bood mij nu echter een lager maandbedrag aan dat € 50,00 lager ligt dan ik nu betaal en
€ 85,00 lager dan het maandbedrag zij mij februari jl nog wilden laten betalen als maandelijks voorschot.
elke energieleverancier zal u voorschotelen dat zij u de goedkoopste maandlasten kunnen bieden, maar zwijgen met welke (geschatte) verbruikscijfers zij dit hebben berekend.
laat u niet verleiden door een u voorgeschoteld maandelijks voorschot.
uiteindelijk zal uw jaarverbruik bepalend zijn voor de jaarlijkse (eindaf)rekening van de afgelopen 12 maanden.
als essent u niets anders te bieden heeft dan een lager maandbedrag dan bieden zij u een koekje van eigen deeg. niet intrappen zou ik willen zeggen.