Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-10-2015 16:39:56
Huishouden & Energie

Artikel word niet retour genomen

Tijger1 schreef op vrijdag 30 okt 2015, 16:27: @zoekster

ik weet niet of u weleens een douchebak van onderen gezien hebt, maar die zijn allemaal vlak. nogal logisch. en ook al zou die bak niet in de winkel gestaan hebben, dan zal de ts toch wel ern folder of zo bekeken hebben?

elke douche leunt met de randen ergens op en eronder staan stelpootjes of een steunkruis en dan is er voldoende ruimte om de afvoer onderdoor te voeren.

maar als er dus niet in de grond gehakt mag worden, moet er een omkisting geplastst worden, waar die randen op steunen, met plek genoeg voor de afvoer.
het gaat mij er niet om hoe de douchebak geplaatst moet worden, dit soort karweitjes zijn aan mij helemaal niet besteed. het gaat me om de aannames die u heeft die al in de vraagstelling worden weersproken. waarom dat dan aannemen?
nu begint u weer over folders (ofzo) waarin die douchebak zou zijn bekeken door de vraagsteller. hoe komt u daar bij?

zelf koop ik zo vaak iets wat niet in een folder staat.