Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 01-11-2015 13:23:05
Geldzaken & Recht

Mag mijn werkgever dit verlangen

En werkgever kan de uit te voeren werkzaamheden en arbeidstijden (in alle redelijkheid) van de werknemers aanpassen indien de zakelijke belang hierom vraagt en dit mag ook van het personeel gevraagd worden
iedereen heeft in zijn/haar loopbaan te maken met wijzigingen in werkzaamheden en arbeidstijden.
als men start in een baan van bijv. 9.00 -17.00, dan is dit geen garantie dat dit de komende 40 jaar ook zo blijft.
u bent vooralsnog onduidelijk in welke bedrijfstak betrokkene werkzaam is.
in dit geval is het denkelijk eerder een geval van onvrede met de nieuwe situatie, ongerustheid over het "alleen" moeten werken, de contacten met de klanten en een kans om overvallen te worden.

hoe vaak is dit bedrijf reeds overvallen voor 18.00h, want een overvaller laat zich ook door meerdere aanwezigen niet afschrikken.
je moet je wel in alle redelijkheid afvragen wat het doel is van een eventuele overvaller en hoe groot de kans is dat er ook echt een overval gaat plaatsvinden.
een opsomming maken van functies waarbij iemand in z'n eentje zijn werk doet op uren dat het merendeel van de bevolking op één oor ligt en daarbij op de één of andere wijze te maken heeft met klanten e.o. publiek, laat ik maar even zitten.
op voorhand problemen zoeken is één, mogelijke probleemsituatie in gezamenlijkheid oplossen is een tweede.