Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerboe - 02-11-2015 09:39:12
Geldzaken & Recht

Mag mijn werkgever dit verlangen

[quote=mein33 schreef op zondag 1 nov 2015, 13:23]op voorhand problemen zoeken is één, mogelijke probleemsituatie in gezamenlijkheid oplossen is een tweede.

dat is exact hetzelfde. en houdt in dat de risico's van tevoren in beeld gebracht worden en dat er adequate maatregelen worden getroffen door de werkgever. dat is een verplichting van de werkgever die dit soort werktijden niet 'zo maar' op kan leggen.

ik kan me het gevoel van onveiligheid van de kennis van @diewilik heel goed voorstellen mede door een paar voorvallen waar ik in mijn werk in de avonduren alleen werkend mee te maken kreeg.

aanvullend op de link van @helptobehelping een link naar een document van http://docs.minszw.nl/pdf/75/2003/75_2003_6_9080.pdf">de arbeidsinspectie.
daar staan ook adressen in van hun kantoren in nederland.